
Can be ordered everyday between 12:00-15:00
Steamed dumplings filled with spiced meat or veggies.
Yellow lentils cooked with garlic, onion & Indian spices.
Vegetables in a tangy yogurt-based curry.
Creamy tomato gravy with Indian cottage cheese.
Spicy chicken curry in onion-tomato sauce.
Tender chicken in creamy butter-tomato sauce.
Soft lamb in rich cashew-cream curry.
Butter Chicken – Tender chicken cooked in a rich tomato-butter sauce
Lamb Rogan Josh – Slow-cooked lamb in aromatic Kashmiri-style curry
Mix Salad – Fresh seasonal vegetables with a light tangy dressing
Basmati Rice – Fragrant, fluffy steamed rice
Butter Naan – Soft Indian bread with butter
Mix Salad – Fresh seasonal vegetables with a tangy dressing
Dal Tadka – Yellow lentils tempered with garlic & cumin
Mixed Veg Curry – Seasonal vegetables cooked in aromatic Indian spices
Basmati Rice – Fragrant long-grain rice
Dampet dumpling fyldt med krydrede grøntsager eller kød.
Sprøde wafers toppet med kartofler, kikærter, yoghurt og chutney.
Hule puris fyldt med krydret vand.
Friturestegte grøntsager.
Fristurestegte, marinerede paneerterninger.
En syrlig, krydret indokinesisk suppe.
En moderne fusion af indisk chaat med sprøde wafers.
Linsebaseret suppe tilsat karrykrydderier med mør kylling eller kokosmælk.
Sprødstegte spinatblade med chutneys.
Tynde, sprøde indiske kiks.
Sprødt, gyldent wienerbrød fyldt med krydret kartoffelmos og ærter.
Pommes frites vendt i en blanding med masala og en smule citron.
En frisk blanding af agurker, tomater og løg.
Sprød samosa serveret med yoghurt, chutneys og krydderier.
Grillet kylling vendt i frisk grønt og krydderier.
Succulente rejer med en pikant salat.
Sorte linser og kidneybønner kogt langsomt til en fyldig, cremet konsistens og mildt krydret.
Gule linser kogt med sennepsfrø, hvidløg og chili.
En blanding af årstidens grøntsager vendt i en tyk tomatbaseret sovs.
Grillet og marineret kylling, tilberedt i en fyldig, cremet smør-tomatsauce.
Mør kylling vendt i en krydret, smagfuld tomat- og løgsovs.
En fyldig, cremet ret med tern af paneer, vendt i en tomatbaseret sovs og smagt til med smør og fløde.
Valgfrit protein vendt i sovs af tomater, grønne chilier og yoghurt.
Paneer-terninger simret i en cremet tomat- og cashew-sovs, smagt til med krydderier.
Valgfrit protein i en cremet ret med yoghurt og en cashew-baseret sovs.
Cremet paneer vendt i tomat- og cashewsauce, tilsat krydderier.
Valgfrit protein tilberedt med kartofler og en blanding af rød chili, hvidløg og spidskommen.
En blød spinatbaseret sovs med stykker af valgfrit protein.
Lag af marineret valgfrit protein tilberedt med safran, kardemomme og kanel. Serveret med basmatiris.
Udbenede kyllingestykker marineret i en yoghurtbaseret masala, tilberedt i en tandoor.
Modnet Ribeye Steak marineret i en krydderiblanding.
Paneer-terninger marineret i en blanding af yoghurt, ingefær, hvidløg og tandoori-krydderier.
Lammekoteletter marineret i yoghurt, ingefær, hvidløg og garam masala.
Lammestykker marineret i krydderier og yoghurt, grillet i en tandoor.
Kylling marineret i en cremet blanding af tandoori-krydderier.
Kyllingestykker marineret i grønne urter og vendt i fløde.
Rejer marineret i en blanding af yoghurt, citronsaft og hvidløg.
Basmatiris med spidskommen.
Ris med safran.
Naan fyldt med krydret hakket lam.
Fladbrød fyldt med en krydret kartoffelmosblanding.
Naan med fyld af krydret paneer, grillet i en tandoor.
Mælkebaserede friturestegte kugler dyppet i sirup.
Indisk is lavet med reduceret mælk.
Cremet mangodessert lavet på alphonso-mango.
Yoghurtdrik med mango.
Cremet yoghurtdrik blandet med sukker.
Yoghurtdrik krydret med salt.
Yoghurtdrik med kommen og krydderier.
Yoghurtdrik med rosensirup.
































































